17 dic 2009

Gràcia es mobilitza en defensa del Casal

Més de 600 persones es manifesten en contra del desallotjament del Casal Popular de Gràcia.

El passat 12 de desembre més de sis-centes persones van secundar la manifestació convocada per l’Assemblea de Joves, l’Observatori i la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia.

La mobilització, que va començar a la plaça del Diamant, va recórrer els principals carrers del centre de la Vila i va finalitzar a la plaça de la Revolució. La nodrida manifestació formada per veïns de la vila (tant grans com més joves) estava encapçalada per una pancarta on es llegia
"Aturem el desallotjament del Casal Popular de Gràcia ". Durant la mobilització no es van deixar de cridar consignes contra el desnonament del Casal Popular, com ara: "El casal es queda a Gràcia", o "Un desallotjament, una altra okupació".

Tot i la desproporcionada presència d'antiavalots de Mossos d'esquadra i Guàrdia Urbana, la manifestació va concloure sense cap incident, tret d'una provocació de caire espanyolista.

En arribar a la Plaça de la Revolució, un membre de la PEJG va llegir el manifest "Defensem el Casal Popular" que havia elaborat la Plataforma, mentre que el portaveu de l'AJG va recordar a Roger Albert, assassinat per un grup de feixistes cinc anys abans i va agraïr tot el suport rebut fins al moment.
Els parlaments van concloure amb la crema d'una falla que representava un especulador i tot seguit va començar el concert dels grups Rumb al Bar, Igitaia i K.I.LL, que va omplir de gom a gom la plaça.

Enllaç del vídeo de GràciaTV sobre la manifestació


Assemblea de Joves de Gràcia – CAJEI
13 de desembre de 2009
Vila de Gràcia, Països catalans

No hay comentarios:

Publicar un comentario